Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /www/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708 Leuke social marketing

Blog

Social Marketing

Social Marketing: slim, leuk en erg interessante zet van H&M!

Social Marketing

Alweer een ingeburgerde mogelijkheid: lever je gedragen kleding in bij H&M en ontvang daarmee 10% korting op nieuwe aankopen. Een erg leuke, groene en eerlijke vorm van social marketing wat mij betreft.

Lees hier het gehele artikel:

Lever je gebruikte kleding in voor korting op nieuwe!

Post a comment