Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /www/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708 Kerstcommercials 2014

Blog

Kerstcommercials 2014

Het is bijna zover, de ‘warme’ feestdagen staan voor de deur. Tijd voor de beste, mooiste en leukste kerstcommercials van dit jaar.
Alle creativiteit is uit de kast getrokken om de meest mooie reclames in elkaar te zetten. Van emotionele verhaallijnen tot prachtige effecten en achterliggende boodschappen om over na te denken.

De commercials zijn er in overvloed, vandaar een persoonlijke top tien:

1. UPS – Little boy’s wish come true

Het schattigheid gehalte is hoog, heel hoog. Vandaar dat deze commercial me het meest aansprak en de eerste plaats heeft gekregen:

2. Sainsbury’s – Christmas is for sharing

Een prachtige commercial, ik kan niet anders zeggen. Er is een duidelijk achterliggende boodschap: delen. De reclame is gebaseerd op kerstavond 2014, een avond waarop soldaten sneuvelden maar ook waarop de wapens werden neergelegd en de Duitsers en Engelsen elkaar ontmoetten en spullen met elkaar begonnen te delen:

3. Ikea – Gewoon lekker herkenbaar

Je kent het wel; je wil dit jaar enorm je best doen maar uiteraard wordt jouw brouwsel niet zoals het eruit ziet op dat prachtige plaatje. De commercial ligt door de klunzigigheid die er in voorkomt dicht bij ons zelf en daardoor mag ik deze graag:

4. John Lewis – Schattig

Nog een reclame met een hoge aandoenlijkheids-factor en absoluut het kijken waard:

5. Poo Pourri – Jingle bells, your poo smells

Voor een ieder die dit merk – en haar hilarische commercials – nog niet kent; bekijk zeker deze kerstcommercial en aan het eind ook de reclames die ze eerder hebben gemaakt:

6. Marks and Spencer – Kerst met magie en glinsters

De combinatie van magie, muziek en de beelden zelf maakt deze reclame tot een van de mooiste:

7. Apple – The Song

Een geweldig mooie reclame van een grootmoeder en kleindochter die door middel van creativiteit en de hedendaagse mogelijkheden elkaar verrassen met een prachtig nummer:

8. K-mart – Jingle Bellies

Vijf mannen die niet persé de meest sexy mannen representeren, en dat is dan ook precies waar het om gaat. De reclame is (best) grappig en je tijd waard:

9. Aldi Australië – The perfect Aussie Christmas

Een sfeervolle setting en een reclame met grappige elementen:

10. Burberry – From London with Love

Een ontzettend mooie reclame, maar wat mij betreft iets te langdradig. Het is geïnspireerd door musicals en vertelt het verhaal van een jong verhaal dat verliefd wordt. Romeo Beckham – de zoon van Victoria en David – speelt een kleine rol:

Na het bekijken van deze commercials ben je waarschijnlijk helemaal in de kerstsfeer (of er meer dan helemaal klaar mee). Ik wens iedereen hele fijne dagen en natuurlijk vast tot 2015!

Post a comment