Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /www/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708 Massagewijzer

Blog

massagewijzer

VSM Kind Massagewijzer

Mijn laatste mooie project deel ik graag: de massagewijzer voor VSM Kind. Na vormgeven, kritisch foto’s opnieuw corrigeren, een randje en een strikje aanpassen hier en daar, bij deze enkele foto’s van het eindresultaat.

Bekijk hier ook afbeeldingen in mijn portfolio.

De massagewijzer is er ter ondersteuning van het product VSM Kind Cinababy buikjesolie. Je krijg de wijzer gratis toegestuurd bij de aanschaf van een flesje buikjesolie.

 

voorzijde-massagewijzer

inhoud-massagewijzer

massageday beentjes-voetjes-massagewijzer

 

Post a comment