Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /www/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708 Witte sokken zeeman

Blog

Witte sokken Zeeman

De witte sokken van Zeeman

Zeeman, in 2011 schreef ik er voor mijn opleiding een blog over (lees deze hier)

 

Van het weekend bekeek ik hun website en blije kriebels bekropen mijn buik bij het zien van hun nieuwste actie.

Vooropgesteld: ik ben geen fan van de witte sok. Maar Zeeman maakt het wel weer ludiek op deze manier. Vooral voor de vlogger aan het eind van de pagina is geniaal, zie het filmpje hier ook:

Of ik door de kreet van Zeeman van mijn geloof ben gevallen wat betreft witte sokken? Nou… nog niet helemaal… maar desalniettemin ben ik trots dat we in Nederland een bedrijf met ballen hebben. Eén die komt met stunts waar anderen best wat van kunnen afkijken!

Post a comment