Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /www/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708 Graphic DesignPorn

Blog

Icecream Art

(Graphic) DesignPorn

Het is jullie vast wel bekend: FoodPorn. Maar hoe zit het met DesignPorn? Hierbij mijn absolute favorieten van deze maand!

Two Prophets

Deze verpakking is gemaakt door studenten. De opdracht was een verpakking te ontwerpen voor meerdere breekbare objecten, terwijl het makkelijk wegzetten op een plank mogelijk moest blijven.

Twee varianten van Mezcal Liquor – Anejo en Dorado – vertegenwoordigen twee krijgers welke zijn gereïncarneerd als de zon en de maan. Samen gepresenteerd in de verpakking met twee borrelglaasjes.

Dit project toont aan dat het mogelijk is om prachtige verpakkingen te ontwerpen waar meerdere breekbare objecten in aangeboden kunnen worden.

Packaging

 

Icecream Art

Icecream-art

Deze geweldig leuke ijsjes kun je hier downloaden en in elkaar plakken. Naast dat ze er gewoon superleuk uitzien kun je ze uitprinten zo groot of klein als je wilt, en ze dus voor verschillende doeleinden gebruiken. Je kunt ze aan de muur hangen of er kinderen natuurlijk uren zoet mee houden 🙂

Einde van de wereld

End-of-the-world

 

Puur sap

Packaging-juice

just*

Iedere dag kopen we miljoenen producten welke vooral chemische middeltjes in plastic flessen zijn. En elke aankoop oefent meer druk uit op ons al aardig instabiele milieu.
De just* verpakkingen zijn ontworpen door Leo Burnett Agency voor WWF (Wereld Natuur Fonds) en legt de nadruk op het overbodige gebruik van plastic en chemische middelen op een creatieve en simpele manier.

Met elk product in een verpakking of een abri kun je zelf een natuurlijk product maken.
Lees er hier meer over.

WWF

Ben je zelf echte Design Porn tegen gekomen? Deel het hier! Altijd leuk om meer te zien.

Post a comment