Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /www/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708 ZZP'en vanuit Zwitserland, huh?!

Blog

ZZP'en vanuit Zwitserland

ZZP’en vanuit Zwitserland, huh?!

Ik geloof absoluut dat bloggen een goede manier kan zijn om te laten zien wat je kunt, of te schrijven over wat je kunt. Je kennis dus digitaal overbrengen en daarmee lezers overtuigen dat je goed bent in je vak. Dat is mede de reden dat ik dit blog begonnen ben.

Tegelijkertijd ondervind ik hoe lastig het is om consequent te bloggen: ik heb het druk met 1001 dingen. Door die 1001 dingen denk ik steeds; ah dat bloggen komt morgen wel, er is toch niemand die het leest.
En hoewel dat misschien waar is, is het nog zekerder dat er niemand is die het leest als ik niks schrijf.

Daarnaast hou ik overigens drie blogs bij, ik twijfel ernstig of dit helemaal de juiste manier is, maar op dit moment hou ik het even zo.

Ondanks het magere blogwerk gaan de zaken voor een (nog steeds) beginnend zzp’er goed! Ik heb ontzettend leuke klanten weten te verzamelen en ik hoop er hier de komende tijd nog meer van te mogen verwelkomen.

Naast dat ik het elke dag spannend vind om zelfstandig te werken wordt ook mijn leven vanaf morgen redelijk op z’n kop gezet: mijn vriend gaat verhuizen naar Zwitserland. Niet voor altijd, maar 11 maanden is natuurlijk wel een heul erg lange tijd…
Het is niet zo dat ik het niet zag aankomen, ik weet al een jaar dat hij zeer waarschijnlijk naar het buitenland zou gaan om af te studeren. pas sinds enkele maanden is dit zeker.

Ik heb geen idee hoe het komende jaar eruit gaat zien; zal ik meer in Zwitserland of in Nederland zijn? Heb ik volgend jaar twee keer zoveel klanten of is mijn eigen onderneming dan compleet onderuit gegaan?

Morgen vlieg ik in ieder geval met mijn vriend mee, voor sowieso een week. Ik heb een enkel ticket omdat ik geen idee heb wanneer ik weer in Nederland nodig ben. En waarom zou ik een retourticket boeken als ik wellicht ook gewoon vanuit Zwitserland kan werken?

Ik hou jullie natuurlijk op de hoogte van komende avonturen. Of het nu gaat om avonturen in Zwitserland of leuke klanten waar ik werk van kan delen.

Post a comment