Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /www/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708 Plannen, ideeën en dromen - Sysch

Blog

Zo kom je niet aan klanten

Plannen, ideeën en dromen

Ongelooflijk hoe de tijd vliegt. Zo lang als vroeger (lees: als kind van acht) de zomervakantie duurde, zo absurd snel gaat nu een heel jaar.

Plannen, ideeën en dromen rijzen de pan uit. Het liefst doe ik alles tegelijkertijd en zo perfect mogelijk.

 

Hierbij alles wat ik zou willen doen, leren en weten op een rij:

– Meer actief zijn op social media
– Meer netwerkborrels bijwonen
– Websites en webtemplates kunnen bouwen (html5, css, php en javascript kunnen lezen en schrijven)
– Tot in detail begrijpen hoe Google Analytics werkt
– Leren hoe Adobe Premiere werkt
– Meer bloggen
– Goed kunnen fotograferen
– Nog veel meer leuke klanten hebben
– Een boek schrijven
– Reizen
– Weten hoe je een goed persbericht schrijft
– Eigenlijk wil ik ook weten hoe je PR goed aanpakt

 

Ik word een beetje duizelig als ik het nog eens lees. Je begrijpt vast dat ik aan zeker de helft niet toe kom. Simpelweg omdat het onrealistisch is om alles te kunnen doen, maar tegelijkertijd is het een enorme worsteling om ook maar iets van het lijstje te schrappen.

 

Laat ik over een jaar (dat is tenslotte zo voorbij) gewoon eens evalueren hoe het dan met het lijstje staat. Met een aantal punten ben ik goed op weg en een aantal anderen hebben nog niet eens een begin.

Dus…stay tuned!

 

 

Post a comment