Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /www/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708 Tien originele visitekaartjes - Sysch

Blog

Tien originele visitekaartjes

Tien originele visitekaartjes

Vorige week kreeg ik de opdracht om een hip visitekaartje te ontwerpen voor een ICT bedrijf. Het liefst wilden ze een echte eyecatcher, iets moderns en helemaal anno 2016.

Ik heb niet altijd direct een geniaal idee en dan zijn Behance en Pinterest mijn betere vrienden. Om inspiratie op te doen type ik enthousiaste kreten in de zoekbalk om me te laten verrassen door de creativiteit van andere ontwerpers.

En zo heb ik me ook vorige week laten verrassen door de meest originele visitekaartjes. En waarom zou ik dat niet gewoon delen? Hier mijn tien favo originele visitekaartjes op een rij:

Flow-Yoga-businesscard Stel je voor dat je op een businessmeeting dít visitekaartje ontvangt, daar wil je toch
vanzelf yoga van gaan doen?!

 

frames-businesscardSoms kan een idee zo simpel en zo origineel zijn. Zoals deze leuke frame-visitekaartjes.

 

evergreen-businesscardJe product verwerken in je visitekaartje is een plus wat mij betreft. Althans,
als je het goed doet. En dat hebben ze bij Evergreen Dermatology gedaan.

 

letterpress-businesscard Ik ben gek op kleuren, vrolijke vormen en illustraties zoals gebruikt in dit visitekaartje.
De letterpress in dit visitekaartje geeft het geheel een extra unieke uitstraling.

 

Recycle-businesscardMaar dit vind ik ook érg leuk gedaan. Hoe simpel en creatief kun je het bedenken?!

 

Sushi-businesscardJe kunt zo aanschuiven.

 

Bombay-bakery-businesscardWat vind je hiervan? Ik kan niet goed zien of het kaartje van echt koek is gemaakt
maar ik hoop het wel. Hoewel het misschien niet zo praktisch is;
wanneer je je kaartje uitdeelt zijn mensen je gegevens zo weer kwijt…

 

Jungeschachtel-businesscardHet is niet duidelijk van wat voor bedrijf dit visitekaartje is. Maar de simplistische vormgeving in combinatie met de afwerking vind ik erg goed gedaan. Ik denk dat het een
verpakkingsbedrijf is (even opgezocht: het blijkt een ontwerpstudio te zijn die
veel doet met verpakkingen).

 

Origami-businesscardDecoratie voor de schoorsteenmantel. Ik word er blij van. Ik vraag me af of de vorm
van het gevouwen kaartje ook nog iets moet voorstellen, eerlijk gezegd zie ik er
alleen decoratieve origami in.

 

Wilcox-businesscardDit is gewoon mooi. Ik kan niet (makkelijk) vinden wat voor bedrijf dit precies is, behalve
dat ze iets doen met ‘consulting’. Ik vraag me af of de vormgeving misschien voorbij schiet aan wat het bedrijf doet, maar daar kan ik dus niet veel zinnigs over zeggen. Het doet me denken aan meubels of een chique kledingzaak welke kleding verkoopt speciaal voor op zee.

 

Post a comment