Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /www/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708 Wat doe ik zoal op een woensdag? - Sysch

Blog

Wat doe ik zoal op een woensdag

Wat doe ik zoal op een woensdag?

Goede vraag. Als ik niet aan het werk ben op locatie of bezig ben met een project voor een klant, dan ben ik bezig met (online) netwerken voor Sysch of bezig voor Vatille.

Vatille is een van mijn grote liefdes; mijn webshop waar ik erg graag mee bezig ben. Ik werk dan aan persberichten, social media, de verpakking, de webshop zelf, het bedenken en samenstellen van nieuwe thee en ik ben altijd op zoek naar nieuwe ingrediënten.

Maar even terug naar deze woensdag

Deze woensdag heb ik eerst de tijd genomen om verder te werken aan de verpakking voor Vatille. Halverwege dit jaar is het de planning dat enkele theesmaken ook te verkrijgen zijn in winkels. Daarvoor ben ik druk bezig met een verpakking die er zo leuk uitziet, dat je het niet kan weerstaan een blikje mee te nemen.

Terwijl ik bezig ben met de verpakking neem ik een aantal keer een korte break om mijn Twitterfeed te bekijken. Je weet nooit of er nog iemand op zoek is naar een vormgever..!

Vatille en retail

Wanneer ik klaar ben met de verpakking ga ik op speurtocht naar een manier om een beveiligde hoek in te richten op de website van Vatille. Eén waar retailers in kunnen loggen om over een paar maanden de retailproducten en -prijzen te bekijken. Ik was hier gisteren al even mee begonnen, maar iets wat mij heel simpel lijkt, blijkt niet de meest makkelijke oplossing te hebben…

Tot zover een kleine sneak peek in mijn alledaagse werkweek. Fijne woensdag!

 

 

Post a comment