Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /www/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708 De mooiste theeverpakkingen - Sysch

Blog

Thee verpakkingen

De mooiste theeverpakkingen

Zoals je al eerder hebt kunnen lezen ben ik druk bezig met de theeverpakking voor Vatille.
Ik ben begonnen met het ontwerpen van een nieuwe verpakking in november vorig jaar, juist met het idee er de tijd voor te nemen zodat er iets uit komt waar ik 100% blij mee ben.

Ik kan vertellen dat, zo’n vier maanden later, we er bijna zijn en ik blij ben met alle vorderingen.

Terwijl ik inspiratie aan het opdoen was voor leuke, mooie en creatieve verpakkingen voor thee ben ik weer heel wat gave ontwerpen tegen gekomen en deze deel ik graag:

 

T2 thee verpakkingDeze verpakking is van T2, een theeketen in Australië. Zien deze buisjes er niet té leuk uit?!

 

thee-verpakkingen7
Op deze foto lijkt de verpakking van deze thee niet heel bijzonder, vooral omdat de kleuren en de belichting niet enorm goed gelukt is. Maar in werkelijkheid is deze verpakking er eentje om als decoratie in de kast te zetten, het is werkelijk absurd prachtig. De kleuren zijn intens en het goud is foliedruk welke vervolgens is gepreegd in het karton. En dat is alleen nog maar het doosje! Ook het langwerpige blik is er een om voor eeuwig te bewaren. En de thee zelf? Die was zo duur dat ik het om die reden heb laten staan…

 

thee-verpakkingen2
Onze eigen Etos kan er ook wat van. Ik heb een zwak voor vrolijk kleurgebruik, precies zoals ze dat hier hebben gedaan. En dan ook nog op een doosje wat een feestje is om naar te kijken en open te maken!

 

thee-verpakkingen
Davids Tea is een theeconcern in Amerika. Zoals ik hierboven al schreef heb ik een zwak voor vrolijk kleurgebruik, maar ook voor simplistisch design precies zoals deze.

 

thee-verpakkingen3
Weer die kleuren… hier wordt ik in een oogopslag verliefd op. Juist in combinatie met het gerecyclede karton en het hippe lettergebruik maakt dit een erg leuke verpakking.

 

Thee verpakking William Whistle
Wat een leuke illustraties! De kleur van de verpakking hebben ze heel subtiel toegepast, ik krijg een blij gevoel van. Ook het venster aan de achterzijde van de verpakking vind ik slim gedaan.

 

thee-verpakkingen5
Had ik eerder al aangegeven een zwak te hebben voor vrolijke kleuren?
Ook de vorm van deze verpakking vind ik erg leuk gedaan.

 

thee-verpakkingen4
Laat ik het samenvaten: kleuren. Goed en daarnaast het patroon aan de zijkant en het gezellige font.

 

thee-verpakkingen8
Zo kan het natuurlijk ook! Thee in een juten zakje. Dat het deksel van het doosje niet volledig over het doosje heen schuift vind ik een erg leuk detail.

 

thee-verpakkingen6
Hoe leuk zijn deze theezakjes! Ik vraag me wel af of ze tijdens het vervoeren allemaal netjes aan de roede blijven hangen.

 

Comments

  • September 11, 2019
    reply

    jolanda

    hallo Sylvia,

    Ik ben al geruime tijd op zoek naar verpakking van thee met een ludieke uitstraling. Moet ik nu net die leuke flesjes thee op jouw site tegenkomen. Dit is dus precies wat ik zoek. Is het nu dat jij deze uitstraling hebt vormgegeven of was je deze tegengekomen op het web. Ik ben dus op zoek naar iemand die me verder kan helpen met de uitvoering van de verpakking.

Post a comment