Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /www/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708 Let's Skinny Dip

Blog

Let's Skinny Dip

Let’s Skinny Dip

Als (beginnend) ondernemer kijk ik graag hoe andere ondernemers het doen. Zo vind ik het programma Dragons Den op RTLZ erg leuk. Wat hebben anderen voor ideeën en producten?

In dit programma pitchen ondernemers hun product of idee aan vijf investeerders, deze investeerders hebben na de pitch vaak nog wat scherpe vragen en bepalen dan of ze willen investeren.

Jong trio

Een paar weken terug verscheen er een jong trio op het toneel, direct opvallend door hun leeftijd maar ook door de jongen op links die zich enorm schaamt en aangeeft dat zijn moeder hem om zijn blunder wat aan zal doen (zie de video hieronder om te zien waar ik het over heb).

Echter maakt deze leuke blunder de jongens alleen maar erg sympathiek en als dezelfde jongen op links vervolgens perfecte antwoorden geeft op de vragen van de investeerders ben ik verkocht. En de investeerders trouwens ook.

Uitbreiding naar Amerika

Aan het begin van de video twijfel ik over de producten van de jongens. Omdat dit programma is opgenomen in 2010 of -11 Google ik Skinny Dip direct na het zien van het programma. En wat blijkt… ze hebben een succesvolle productlijn, inclusief winkels die ze nu ook aan het uitbreiden zijn naar Amerika.

Zie hier de website van Skinny Dip Londen en hun leuke producten! Wat ik overigens ook nog opvallend vind aan dit verhaal is dat de oprichters drie jongens zijn en al hun producten en vormgeving 100% gericht is op meiden.

En bekijk hier natuurlijk het fragment uit Dragons Den:

Post a comment