Blog

En dat was Geneve in maart

En dat was maart

Van 4 t/m 8 maart

Was ik een lang weekend in Genève bij mijn vriend. Áltijd gezellig natuurlijk. Hij heeft me voorgesteld aan een geweldig Italiaans restaurant waar het zó druk was dat we zo goed als een uur hebben moeten wachten voor we een tafeltje toegewezen kregen.

Het is duidelijk dat je in Genève een stuk dichter bij Italië ligt, de pizza was absurd lekker.

Mocht je ooit in Genève zijn, ga dan eten bij Luigia. Maar hou rekening met een wachttijd van twintig minuten en in het weekend zeker drie kwartier.

Luigia

Daarnaast zijn we op de grootste autobeurs van Europa geweest. Ik ben geen enorme autofan (leuk al die snufjes, maar ik wil vooral gewoon veilig van A naar B), maar het was zeker leuk om eens gezien te hebben.

9 maart

Had ik een leuke meeting met Dewi van Lekkerineenpotje. Een gezellige afspraak waar ze me haar ervaringen met het verkopen van haar product heeft gedeeld. Het was leuk om ervaringen uit te wisselen met iemand die in een zelfde soort schuitje zit.

10 maart

Was ik in Amsterdam voor een Rond de Tafel meeting over Free Publicity met Stephanie van Supastar PR. Een hoop leuke vrouwen met mooie bedrijven ontmoet en handige tips weer mee naar huis genomen!

15 maart

Bezocht ik ’s ochtends een andere Open Coffee dan waar ik normaal heen ga. Een geslaagde morgen. Het was leuk om eens anderen te zien en te spreken.

20 maart

Het begin van de lente. Hoewel het weer zich er nog niet persé naar gedraagt, vind ik het toch elk jaar een fijn idee dat de zonnige en warmere tijd van het jaar voor de deur staat.

22 maart

Ben ik begonnen met het benaderen van diverse winkels voor het verkopen van thee van Vatille. Ik kan nog niets met zekerheid zeggen, maar de vooruitzichten zijn positief.

25 maart

Zijn ik en mijn fam niet ontsnapt uit de Escape Room. Maar het was wel een leuk, aan te raden uitje!

30 maart

Als ik er zo op terug kijk, is er een hoop ellende gebeurt deze maand. Wat betreft het nationale- en internationale nieuws dan, persoonlijk had ik een goede maand 🙂

Ik ben van mening dat we wat betreft ellende zeer worden beïnvloed door de media. Ja, natuurlijk gebeurt er veel narigheid. Maar ik weet zeker dat er ook net zoveel goede en leuke dingen gebeuren, maar daar hoor en lees ik (bijna) nooit over.

 

En dat was maart alweer, wat vliegt de tijd toch enorm!

Post a comment