Blog

Werken in bikini

Werken in bikini

Deze vrijdag de dertiende staat mijn agenda vol leuke en mooie opdrachten, terwijl de discipline deze afgelopen week best lastig op te brengen was met het mooie weer. Maar alles loopt op schema!

Het zelfstandig werken is tegelijk een uitkomst met dit mooie weer: ik hijs me na het opstaan eerst in mijn bikini en begin dan ’s ochtends vroeg (half 8, 8 uur, voor mij is dat best vroeg) met werken.

Ja, echt waar: ik heb de afgelopen week grotendeels gewerkt in mijn bikini. Simpelweg omdat het op mijn werkplek bloedjeheet kan worden en airco hier helaas niet aanwezig is… Het gaf eigenlijk wel een euforisch gevoel: want wie kan (en wie met een werkplek buitenshuis wil dat ook natuurlijk) er nu op blote voeten en in bikini naar het werk?!

Maar morgen wordt het weer winter. Mijn winterjas had ik nog niet opgeborgen dus gelukkig kan ik er zo weer in schieten…

Post a comment