Blog

Waar ik naar uitkijk deze zomer

Waar ik naar uit kijk deze zomer

Wat is het mooi weer! Ik voel me altijd extra goed als de zon schijnt en wanneer je naar buiten loopt het voelt alsof je omarmt wordt door een zachte, warme deken.

De zomer betekent een seizoen vol leuke dingen: vakantie, weekendjes weg, terrasjes pakken, buiten eten en ’s avonds de zonsondergang bekijken vanaf het strand.

naar deze dingen kijk ik deze zomer specifiek uit:

Werkzaamheden afronden

Ik hou een strakke planning aan want mijn agenda loopt over hier en daar. Zeker met mooi weer vind ik het fijn om ook wat tijd voor mezelf in te plannen, want genieten is belangrijk! Maar niets zo fijn als projecten succesvol afronden om aan nieuwe te kunnen beginnen.

VSM Project

Hoewel er werkzaamheden zijn die ik graag afgerond wil hebben, weet ik ook dat er een erg leuk project aankomt voor VSM. Deze gaat ook in de zomer plaatsvinden, maar daar kijk ik dan eigenlijk weer naar uit. Wel fijn als mijn andere klussen af zijn zodat ik me daar volledig op kan storten.

Vriend(elijk) bezoek

Wie mijn blog een beetje volgt weet dat mijn vriend momenteel in Geneve woont. Gelukkig komt hij deze zomer wat vaker deze komt op! Iets waar ik vanzelfsprekend erg blij van wordt. Volgende week komt hij toevallig deze kant al op.

Weekendjes Genève

Mijn vriend kan ik natuurlijk nooit teveel zien. Dus voor hij eind augustus weer definitief naar Nederland komt, ga ik ook nog een aantal keer zijn kant op.

Weekendje Tsjechië

Mijn ouders hebben een vakantiehuis in Tsjechië waar ik al heel lang niet meer ben geweest. Een ticket is nog niet geboekt, maar ik ben van plan er in juli of augustus even te gaan buurten.

Verbouwing badkamer

Eerlijk gezegd weet ik niet zo goed of ik hier nu echt naar uitkijk. Ik ben erg blij als het af is. Op dit moment ben ik op zoek naar iemand/een bedrijf die de verbouwing voor me kan fiksen. De voorbereiding ervan vind ik eigenlijk alleen maar gedoe.

EIND AUGUSTUS

Ik noemde het hier boven al: eind augustus komt mijn vriend weer terug en daar kijk ik nu al zo’n 8 maanden naar uit 🙂

 

Naar welke dingen kijk jij uit?

Post a comment