Ervaring

Grafisch vormgever en DTP’er

juni 2016 – heden

WWAV, Amsterdam

Bij WWAV ben ik betrokken bij de uitwerking van campagens voor non-profitorganisaties. Denk hierbij aan het uitwerken van brochures, posters, brieven, enveloppen en online middelen.

 

Freelance Grafisch Vormgever

juni 2015 – heden

Sysch, Alkmaar

Voor Sysch ontwerp ik uiteenlopende uitingen en werk ik aan diverse opdrachten.

Grafisch Vormgever en Marketing Manager

september 2014 – heden

Vatille, Alkmaar

Voor Vatille maak en bedenk ik iedere maand de nieuwsbrief, geef ik vorm aan alle social media en bedenk ik marketing acties. Daarnaast heb ik de verpakking van de thee ontworpen evenals de webshop zelf waar ik Google Analytics en SEO voor beheer.

Grafisch Vormgever, Marketing Medewerker

januari 2015 – juni 2015

VSM Geneesmiddelen BV, Alkmaar

Met veel plezier geef ik vorm aan diverse
POS-materialen voor zowel VSM als VSM Kind. Ik draag de zorg voor onder andere posters, advertenties en displays. Daarnaast beheer ik projecten intern en extern. Ik stuur bureaus aan en bewaak de huisstijl van VSM en denk mee in marketingmogelijkheden.

Grafisch Vormgever, Dtp’er

september 2014 – januari 2015

Li Moon retailreclamebureau, Haarlem & Alphen aan den Rijn

Na mijn terugkeer uit Sydney konden ze bij Li Moon wel een extra kracht gebruiken. Ik werkte er in Haarlem en Alphen aan den Rijn.

Grafisch Vormgever, Social Media Manager

november 2013 – augustus 2014

Helping Hand Group, Sydney

Na mijn opleiding Crossmedia Communicatie heb ik hier ervaring opgedaan op het gebied van social media en het bedrijf geholpen met de verbetering van hun stands op fundraising events.

Daarnaast heb ik strategie, concept en vormgeving ontwikkeld voor kleine campagnes en diverse grafische uitingen.

Grafisch Vormgever, Dtp’er

februari 2010 – oktober 2013

Li Moon retailreclamebureau, Haarlem

Hier ben ik werkzaam geweest als grafisch vormever en dtp’er. Het account waar ik grotendeels voor werkzaam was is Dirx. Het in elkaar zetten van de wekelijkse folder, het vormgeven van seizoensmaterialen, diverse POS materialen: het viel onder mijn verantwoordelijkheid.

Grafisch Vormgever, Dtp’er

juni 2007 – juni 2009

MultiCopy, Heerhugowaard

Bij deze nationaal bekende drukkerij heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van grafische vormgeving, dtp, druktechnieken en afwerking.
Brochures, huisstijlen, flyers en posters heb ik hier van begin tot eind ontwikkeld. Van het creëeren van een concept samen met de klant of zelfstandig, deze visualiseren tot het ter plekke beoordelen van het druk- of printwerk.

Grafisch Vormgever

februari 2008 – juni 2008

HEFT Ontwerpbureau, Amsterdam

Mijn hulp hier bestond uit het ontwerpen van een brochure voor een weddingplanner, het vormgeven van materiaal voor De Woonbeurs (een niet gewonnen pitch) en het bedenken van een flyer voor een schoonmaakbedrijf dat graag exclusiviteit en luxe uit wilde stralen.

Dtp’er

september 2007 – januari 2008

(destijds PPGH) JWT, Amsterdam

Als echte dtp’er hielp ik bij de digitale uitvoering van materialen voor ABN AMRO, NS en Essent. Als echte stagiair mocht ik presentatieborden plakken, scannen en zo nu en dan was het karretje vol lege koffiekopjes terugbrengen naar het restaurant een redelijke uitdaging (zo stabiel was het karretje niet).