Vorm geven aan de toekomst, dat doen we samen

Wie droomt er niet over de toekomst? Reizen, groter wonen – of juist kleiner. Je wereld verrijken met het krijgen van eigen kroost, of je juist verheugen op het uit huis gaan van je eigen kroost. Maar dat de toekomst (nog) mooier wordt, dat willen we allemaal. We willen dat de aarde groener wordt, dat armen rijker worden en zieken genezen.

Natuurlijk wil ik dat ook. Maar behalve mijn eigen steentje bijdragen, krijg ik bovenstaande alleen niet voor elkaar. Gelukkig zijn er een hoop bedrijven en organisaties die dezelfde dromen hebben. Bedrijven met een groen hart of groene ambities. Clubs die armoede willen bestrijden of die nieuwe generaties leren om wat aardiger met onze leefomgeving om te gaan.

Ik word enthousiast wanneer ik mag werken voor deze clubs. Want ik ben geen activist, dokter of lerares. De ambitie tot een van deze beroepen heb ik ook niet, ik heb mijn ideale baan namelijk al: ik help bedrijven en organisaties met dezelfde dromen graag om hun verhaal met de rest van Nederland (of de wereld natuurlijk) te communiceren en anderen te activeren met mooie, opvallende, onderscheidende communicatie.

Ik ben reclamemaker met focus op vormgeving. Ik vertaal je visie en missie of project naar concept en design. Samen geven we vorm aan een nog mooiere toekomst. Voornamelijk doe ik dit als H-Horizonner’er (team non-profit), maar heb jij, of heeft het bedrijf of organisatie waar je werkt, wereldverbeterende ambities of help je mensen verder (en ben je, of was je geen klant bij Happy Horizon en passen we ook niet bij je)? En denk je dat ik een essentiële sleutel kan zijn? Mail! Want voor mooie clubs met leuke uitdagingen ben ik beschikbaar als freelancer.

sylvia-hoogenbosch