Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /www/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708 Praatje - Sysch

Vorm geven aan de toekomst, dat doen we samen

Wie droomt er niet over de toekomst? Reizen, groter wonen – of juist kleiner. Je wereld verrijken met het krijgen van eigen kroost, of je juist verheugen op het uit de deur gaan van kroost.
Maar dat de toekomst (nog) mooier wordt, dat willen we allemaal. We willen dat de aarde groener wordt, dat armen rijker worden en dat zieken genezen.

Natuurlijk wil ik dat ook. Maar behalve mijn eigen steentje bijdragen, gaan bovenstaande dingen mij niet lukken. Gelukkig zijn er vandaag de dag een hoop bedrijven en organisaties die staan voor dezelfde idealen. Bedrijven met een groen hart of groene ambities. Bedrijven die armoede willen bestrijden en clubs die nieuwe generaties leren om wat aardiger met onze leefomgeving om te gaan.

Ik word enthousiast wanneer ik mag werken voor deze clubs. Want ik ben geen activist, geen dokter, geen lerares of president. De ambitie tot een van deze beroepen heb ik ook niet, ik heb mijn ideale baan namelijk al gevonden: ik help deze bedrijven en organisaties graag om hun verhaal met de rest van Nederland (of de wereld natuurlijk) te communiceren en om anderen te activeren met mooie, opvallende, onderscheidende communicatie.

Ik ben reclamemaker met focus op vormgeving. Ik vertaal je visie en missie of project naar concept en design. Samen geven we vorm aan een nog mooiere toekomst. Voornamelijk doe ik dit als WWAV’er, maar heb jij, of heeft het bedrijf of organisatie waar je werkt, wereldverbeterende ambities of help je mensen verder (en ben je, of was je geen klant bij WWAV en passen we ook niet bij je)? En denk je dat ik een essentiële sleutel kan zijn? Mail! Want voor mooie clubs met leuke uitdagingen ben ik beschikbaar als freelancer.

sylvia-hoogenbosch