[rev_slider alias=”Sint”]

Belangrijk om te weten:

Jij en je mede-spelers worden proefspeler van dit Sinterklaasspel. Na het spelen van het spel ontvang je een enquete, het is de bedoeling dat je deze invult zodat met jouw feedback het spel geperfectioneerd kan worden.

Wat voor spel is het?

Het Sinterklaasspel is een kaartspel en kun je spelen met 4 t/m 16 spelers. Je hebt een veld vol gekleurde Veldkaarten, een trekstapel met Pietenkaarten waar je iedere beurt een kaart vanaf trekt en grote Kleurkaarten waar cadeautjes op staan.

Opdrachten en vragen

Op de Pietenkaarten staat een vraag of een kleine opdracht (nooit iets wat heel ingewikkeld is). Wanneer de vraag goed wordt beantwoord, of de opdracht juist wordt uitgevoerd, staat daar een beloning tegenover. Deze staat onderaan dezelfde kaart.

Gekleurde kaarten verzamelen

Iedere ronde mag je ook een kaart pakken uit het vel vol gekleurde Veldkaarten, tenzij anders staat aangegeven op een Pietenkaart. Het doel van het spel is om van een kleur zoveel mogelijk dezelfde kaarten te verzamelen. Echter heb je dit niet helemaal zelf in de hand. De gekleurde kaarten liggen namelijk dicht in het veld en met dank aan de Pietenkaarten gaan kleuren en cadeautjes verschuiven.

Het einde

Aan het einde van het spel krijg je de cadeaus op het gekleurde veld waar je de meeste Veldkaarten van hebt.

Het Sinterklaasspel
Een impressie van een tafel met het spel. In het midden liggen Veldkaarten, eromheen liggen de Pietenkaarten, de Snoepkaarten en aan de rand zie je de cadeaus op de Kleurkaarten staan. (formaten en kleuren zullen afwijken van de werkelijkheid)

De spelkaarten

In het spel zijn er vier soorten kaarten:

Pietenkaarten

Hier staat een vraag op, een Pietenstreek of een opdracht. Wanneer je deze tot een goed einde brengt, word je beloont met de actie welke achter het vinkje staat.

Snoepkaarten

Soms word je op een Pietenkaart verwezen naar een kaart van de Snoepstapel. Hier staat altijd een leuke beloning op.

Veldkaarten

De veldkaarten hebben verschillende kleuren. Het doel is om zoveel mogelijk kaarten van een zelfde kleur te verzamelen. De kaarten liggen echter dicht, je hebt zelf zodoende nagenoeg geen invloed op de kleuren die je verzameld. Het sparen van kleuren is grotendeels afhankelijk van geluk, het Sinterklaasspel is dan ook geen strategisch spel. 

Kleurkaarten

Deze kleurkaarten hebben het formaat van een A4 en bij aanvang van het spel plaatst iedereen hier cadeaus op. Je mag zelf kiezen op welke kleuren je je cadeaus plaatst. Tijdens het spel zullen veel cadeaus gaan wisselen van vlak. Dit gaat op basis van geluk. Naar aanleiding van opdrachten op de Pietenkaarten zullen cadeaus gaan verschuiven.

Handig om te weten

Er zijn slechts 30 exemplaren van het spel beschikbaar, op=op!

Je ontvangt het spel rond 20 november 2021

Het spel is gemaakt om met minimaal 4 en maximaal 16 personen te spelen.

Je ontvangt een prototype van het spel, de kaartjes moeten daarom nog zelf worden uitgeknipt.

Je bent proefspeler van dit spel, het is de bedoeling dat
je een enquete met vragen invult
na het spelen, zodat met jouw feedback het spel geperfectioneerd kan worden.

Spelen met Sinterklaas?

Dit krijg je als je het spel afneemt:

– A4’tjes met Veldkaarten
– A4’tjes met Pietenkaarten en Snoepkaarten
– A4’tjes met Kleurkaarten

 

Deze spullen dien je zelf nog te regelen:

– Per persoon minimaal 3 cadeaus
– Een schaar of stanleymes om de kaarten te knippen of te snijden

Spelen tijdens jullie Sinterklaasavond?

Je ontvangt het spel voor 11,99 euro.
Hiermee worden de verzendkosten (4,10 euro) gedekt en een deel van de drukkosten (totale drukkosten zijn 13,40 euro) van dit prototype van het spel.

Hebben? Er zijn slechts 30 spellen beschikbaar, dus wees er snel bij want op=op!

Bestel het spel door onderstaand formulier in te vullen en te versturen. Dan hoor je zo snel mogelijk of je bij de eerste 30 gelukkigen zit en ontvang je per mail een betaallink.

  Naam

  Adres

  Postcode en Plaats

  E-mail

  Je naam, adres en e-mail worden enkel gebruikt voor correspondentie m.b.t. het Sinterklaasspel. De adresgegevens worden binnen drie maanden verwijderd, je naam en e-mail-adres worden t/m 31-12-2022 bewaard, mochten we later nog vragen hebben m.b.t. het spel.

  Heb je nog vragen over het spel? Mail dan even naar: post@sysch.nl

  Het Sinterklaasspel