Blog

VSM Kind groeimeter

Er zijn projecten die je werk als vormgever extra leuk maken. Projecten zoals deze groeimeter. Al een maand of drie geleden heb ik de vormgeving en de opmaak van de groeimeter afgerond, maar deze week kun je hem eindelijk gratis krijgen bij Etos en kan ik met trots vertellen dat ik hieraan heb mee gewerkt.

Het ontwerp en de opmaak van de groeimeter zijn van mijn hand. Helaas kan ik niet zo goed illustreren als deze illustrator van Skwirrol. Maar door de goede samenwerking tussen VSM, mij, de illustrator en niet te vergeten de drukker is dit prachtige product tot stand gekomen.

Ik wil natuurlijk geen reclame maken, maar mocht je deze leuke groeimeter thuis willen hebben hangen (en wees eerlijk, wie wil dat nu niet?): je krijgt hem deze week gratis bij de aankoop van een VSM Kind product bij Etos!

 

VSM-Kind-Groeimeter-volledig

Post a comment