Blog

The Story of Things

The Story of Things

Tijd voor een nieuwe update. Vorige week hebben ze mij losgelaten bij VSM, dus ben ik weer beschikbaar voor nieuwe opdrachten!

Met het mooie weer is het verleidelijk om buiten te genieten van de zon, maar aan discipline gelukkig geen gebrek.

Terwijl ik zo druk aan het werk was las ik dat Scotch & Soda een viertal prachtige film(pje)s heeft gemaakt en deze wil ik graag even delen. Over storytelling gesproken; wat mij betreft hebben ze het prachtig gedaan!

Bekijk de filmpjes hier

De vier hoofdstukken wordt ook wel ‘The story of things’ genoemd. We zien hier Zaira, Charlie, Bruno & Friends en Guisippe. In totaal zijn er op dit moment vijf filmpjes, waarvan de eerste film het meest vertelt. Onderaan de pagina wordt me verteld dat ‘the story continues’, ik ben erg benieuwd!

Post a comment